Link naar QuiltVillage.nl

maandag 20 april 2015

Wat een toestand......

Wat een toestand!

Zit ik na allerlei omzwervingen toch weer op m'n oorspronkelijke plekje bij Blogger. Ik zal jullie alle technische details onthouden, dat zijn dingen waar hele knappe computer-meneren zich mee bezig gaan houden maar vanaf nu zal ik jullie dus gewoon vanaf hier met mijn vertelsels en maaksels komen lastigvallen. Als het goed gaat met die knappe computer-meneren dan verschijnen hier ook mijn "oude" verhaaltjes binnenkort weer. 


Maar daar komen jullie allemaal niet voor. Jullie willen maaksels zien. Welnu, ik begin gewoon achterstevoren, mijn laatste werkje was:




Als je goed kijkt zie je een vogeltje op z'n snuit zitten. Ik kreeg het vorige week op zondagmiddag in m'n bol om een dasje te breien voor het vogeltje maar ik had natuurlijk geen breinaalden. Maar met een dun draadje op een paar satépennen gaat het ook prima :-)


Het werd een knuffel met het formaat van een flinke pup :-)

Hij zit nu gezellig naast z'n maatje:


Ik weet niet of ze lang van elkaars gezelschap kunnen genieten want er zijn hier natuurlijke kleine kapertjes op de kust in de vorm van kleinkinderen die gék op knuffels zijn. 

Nu we toch met de hondjes bezig zijn, het was afgelopen week echt hondenweer, maar dan in positieve zin natuurlijk. Wat is er dan fijner dan met de hond van DD lekker erop uit te gaan, beestje werd er helemaal blij van! Ze maakt net zulke gekke bokkesprongen als een koe die in het voorjaar de wei in mag.



Verder heb ik ook nog een pannenlap-voor-de-sier gemaakt. Hoewel, pannenlap, we hebben ontdekt dat dit ook goed dienst kan doen als handig opbergertje voor afstandsbedieningen en zo op je luie stoel. De stofjes komen allemaal uit de serie Born to Quilt stofjes. Trouwens, ik kan jullie een leuk nieuwtje verklappen, binnenkort zal de allerspiksplinternieuwste collectie Born to Quilt stofjes ook te koop zijn bij www.quiltvillage.nl! En geloof me, er zitten weer errug leuke dingen bij. Om heel eerlijk te zijn vind ik ze allemaal leuk, maar ja, ik ben fan.