Link naar QuiltVillage.nl

maandag 3 augustus 2015

Van 't padje af.......

Schrik niet, het is vrij onschuldig maar ik ben wel even van 't quiltpadje af. Dat komt, ik kreeg van een lief quiltvriendinnetje 2 mega-grote leuke lappen om pyamaatjes te maken voor mijn twee kleindochtertjes en binnenkort natuurlijk ook voor kleindochtertje nr. 3-in-aantocht. Nu is kleding maken niet mijn favoriete hobby maar het patroon lag al geruime tijd  te wachten dus het moest er maar eens van komen. Ohh, dan heb ik toch liever priegelige quiltpatroontjes in plaats van die enorme vellen patroonpapier hoor. Maar het is gelukt (was eerlijk gezegd ook wel het meest eenvoudige patroon wat ik kon vinden :-) en zie hier het resultaat:



Nu komt het moeilijkere deel, het bovenstuk. Daar moet ik eerst even moed voor verzamelen maar komt vast ook goed!

Ik was niet de enige die druk was, ook Handig Zusje was weer goed bezig en heeft de maand Augustus van het blok van de maand Cosy Cottage voor mij gemaakt:


Dat ziet er weer aantrekkelijk uit; ik zou best een uurtje in die hangmat kunnen liggen!

Breaking News: kijk gauw in de webwinkel voor een fantastische aanbieding van de maandpakketten voor de Cosy Cottage kalender: www.quiltvillage.nl

Eigenlijk mag ik niet mopperen, ik lag dan wel niet in een hangmat maar het was minstens zo plezierig:


Dit is typisch een gevalletje "na gedane arbeid is het goed rusten". 

Denk nu niet dat mijn dagen allemaal zo verlopen; vandaag ben ik fiks in de weer geweest met schoonmaakmiddelen, emmers en lappen dus het ruikt weer fris en fruitig in Huize Quiltvillage.

Voor de fans nog even een fotootje van mijn lieve zustertje:


Je zou toch onmiddellijk de griep willen krijgen met zo'n zustertje in de buurt?

Fijne dag allemaal!